Playstation 5 zwart

Playstation 5 zwarte editie geplaagd door nieuw controllerlek. Lees in dit blog alles over het lek en de mogelijke black / zwarte kleur van de PS5. 

Een lek van een DualSense-controller duidt erop dat er mogelijk een zwarte PS5 in de maak is. Een afbeelding van een black DualSense-controller is op Twitter verschenen en liet doorschemeren dat er naast de tweekleurige kleurenversie een zwarte Playstation 5 zou kunnen komen.

Ps5 black op twitter uitgelekt 

Een Twitter-gebruiker met de naam TypicalAsian tweette een drietal foto’s met een zwarte versie van Sony’s aankomende PS5-controller. Maar het is niet helemaal duidelijk. Op het eerste gezicht lijken het witte knoppen die het tweekleurige uiterlijk van de officiële DualSense-controller effectief omkeren.

De beelden zien er nogal geschetst uit, dus we moeten ze met enige scepsis nemen. En de kans is groot dat de zwarte controller van de playstation 5 op de foto’s slechts een van de prototypes is voor de DualSense voordat Sony genoegen nam met het overwegend witte kleurenschema.

De witte D-pad, actie- en optieknoppen zien er nogal lelijk uit tegen het matzwarte van de controller. En de esthetiek wijkt nogal af van de gevestigde low-key look van eerdere black PlayStation-controllers.

Dat gezegd hebbende, het ontwerp van de black PS5 wijkt nogal af van zijn vorige consoles. De kans is dus groot dat Sony de kleurenoptie voor de PS5 inderdaad door elkaar haalt, en een zwarte versie voor de playstation 5 lijkt een voor de hand liggende keuze.

zwarte playstation 5

Playstation 5 zwart + andere mogelijke kleuren

Sony is naar buiten gekomen en zei dat de PS5 zeer aanpasbaar zal zijn, wat suggereert dat er meer consolekleuren in de maak zijn. En een uitgelekte foto van wat lijkt op de zijpanelen van de PS5 suggereert dat ze kunnen worden vervangen en verwisseld. Een overwegend zwarte / black Playstation 5 zal niet de meest bizarre consoleafwerking van de volgende generatie zijn, aangezien een met goud bedekte editie aan het einde van het jaar in de uitverkoop zal gaan, wanneer de PS5 wordt gelanceerd. Als je dus een gouden variant wil moet je even wachten. 

Kortom, we verwachten dus dat de playstation 5 zal verschijnen in:

  • Zwart / black 
  • Goud / gold 
  • Combinatie van donkere kleuren (zwart / grijs) 

Playstation 5 black vragen?

Voor meer vragen over de zwarte playstation 5 kan je altijd mailen naar info@playstation5blog.nl. Lees daarnaast ook de volgende interessante blogs:

Playstation 5 aanbieding!