Playstation 5 Bol.com

Wil je de playstation 5 op Bol.com kopen. Bekijk hier de actuele voorraad.

Het eerste jaar van de release waren er grote voorraadproblemen. Op Bol.com had je vaak de grootste kans om een PS5 Console te krijgen. In dit blog gaan we wat dieper in op het voorraadprobleem en informeren we over de voordelen van bestellen op Bol.com 

Voorraad PS5 Bol.com

Er zijn al veel mensen teleurgesteld die een Playstation 5 op Bol.com wilden kopen. Sony meldde in juli 2021 dat de PS5 de snelst verkopende console van Playstation is, ooit. Na een half jaar hebben ze 10 miljoen consoles verkocht. De PS4 had dit aantal pas een maand later. Dit terwijl de PS5 grotendeels uitverkocht is geweest en er nog heel veel mensen willen bestellen. Om er een te bemachtigen moet je echt geluk hebben met de lotingen die ze doen bij de grote webshops. 

playstation 5 bol.com

PS5 op Bol.com – Snel uitverkocht 

Als er op Bol.com een nieuwe playstation 5 voorraad komt, is die vaak binnen twee uur weer uitverkocht. Je moet dus goed het nieuws in de gaten houden. Zo lees je vanzelf als er weer nieuwe chips zijn geleverd en er weer Ps5’s worden geproduceerd. Daarnaast kan jij je inschrijven bij de grote webshops om een alert te krijgen als er weer nieuwe voorraad is. Dan is het wel zaak om je e-mail in de gaten te houden. Je krijg dan een mail als er bijvoorbeeld op Bol.com weer een PS5 te bestellen is. Dan is het zaak al je huidige activiteiten te stoppen en zo snel mogelijk naar de website te navigeren en er 1 te bestellen. 

Ga naar deze pagina op Bol.com om je in te schrijven voor een melding als de PS5 er weer is. Klik op de knop ‘Breng mij op de hoogte’, onder de zin: Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Dit kan je aanvragen bij alle grote webshops

Als je dit overal hebt aangevinkt, is het een kwestie van je e-mail in gaten houden en geduld hebben…

Voordelen Bol.com

Een playstation 5 op Bol.com bestellen, betekent profiteren van diverse voordelen:

  • Garantie en Reparatie. Bol helpt je graag verder. Als je artikel binnen de garantievoorwaarden en garantietermijn defect raakt, wordt het kosteloos vervangen of gerepareerd. 
  • Klantenservice. Professionele klantenservice bij vragen of benodigde hulp. 
  • Mogelijkheid tot achteraf betalen. Vooraf of achteraf betalen, wat jij wil. 
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Als de PS5 toch niet helemaal is wat je wilde? Dan kun je het kosteloos en vaak ook retourneren zonder te printen. 
  • Bezorging bij jou thuis of ophalen bij een Albert Heijn in de buurt. 
  • Voor een groot deel van het assortiment geldt, Voor 23:59 besteld, morgen in huis (als er voorraad is). Je kan dus snel je bestelde product in huis verwachten. 
  • Gratis verzending van producten vanaf 20 euro.  
  • Bezorging mogelijk in de avond, op zondag of op een gewenst tijdsblok. Zo weet je zeker dat jij thuis bent om het product te ontvangen. 
  • een betrouwbaar platform. Bol is niet voor niets de grootste webshop in Nederland. Ze hebben een sterke naam opgebouwd de afgelopen jaren. Mede door deze benoemde voordelen.  

Kortom, een PS5 bestellen op Bol.com betekent genieten van diverse services. Als je op Bol besteld weet je zeker dat er niks fout kan gaan. 

ps5 bol.com

Vragen over PS5 op Bol.com?

Als je vragen hebt over het bestellen van een Playstation 5 op Bol.com, kan je mailen naar info@playstation5blog.nl. We helpen je graag met tips en advies op maat.