Playstation 5 nieuws

Ben je op zoek naar nieuws over de playstation 5? In dit blog geven we een handig overzicht van plekken waar je de laatste info kunt vinden. Ook kom je erachter waar je de laatste voorraad kunt checken. 

PS5 Nieuws 

Kijk op onderstaande online plekken voor nieuws over de PS5:

  • Dit blog. Op dit blog verzamelen we al het belangrijke nieuws rondom de PS5. Maar kan je ook algemene informatie vinden over het nieuwste model. 
  • Ps5-nieuws.nl. Op deze site komen wekelijks nieuwe artikelen live. Van leuke feitjes tot aan grote releases. Alles komt voorbij. 
  • ps5.headliner.nl. Website die overal van het internet nieuws over de PS5 vandaan plukt. Zo heb je in een handig overzicht al het nieuws verzameld. 
  • Google nieuws. Op google kan je in de zoekbalk playstation 5 invoeren en dan vervolgens naar het nieuws tabje gaan voor de laatste artikelen. 

Dit zijn slechts enkelen van de websites waar je nieuws over de Ps5 kunt inzien. Zo zijn er nog tientallen sites waar berichten verschijnen. 

ps5 nieuws

Playstation 5 voorraad nieuws

Als je het nieuws wil volgen over potentiële voorraad, raden we aan te kijken op de volgende grote webshops. Zij hebben vaak als eerst nieuwe consoles:

Ook kan je daar je e-mailadres achterlaten. Zo krijg je direct een e-mail als er weer voorraad beschikbaar is en kan je de console direct bestellen. 

Altijd up-to-date

Kortom, genoeg opties om aan je nieuws over de PS5 te komen. Voor vragen kan je altijd een mail sturen naar info@playstation5blog.nl.