Playstation 5 waar te koop?

Waar is de playstation 5 allemaal te koop? De PS5 is nu al enige tijd in Nederland, maar al lang uitverkocht bij tal van winkels. In dit blog geven we een overzicht van de beschikbare winkels in Nederland waar de PS5 te koop is. Ook krijg je tips over hoe erachter te komen wanneer er weer voorraad beschikbaar is. 

Adviesprijzen Playstation 5 

Voor we naar het overzicht gaan van waar de Playstation 5 te koop is in Nederland, de adviesprijs om rekening mee te houden.

  • PS5 met disc heeft een adviesprijs van 499,99 Euro 
  • PS5 Digital edition heeft een adviesprijs van 399,99 Euro 

Houd dit dus in het hoofd bij het te koop zien en bestellen van een PS5 in een van de winkels, waar dan ook. 

playstation 5 waar te koop

Playstation 5 waar te koop – Een overzicht

Hierbij het overzicht waar je kan kijken of de Playstation 5 te koop is in Nederland:

1 Bol.com
2 Nedgame
3 Game Mania
4 Mediamarkt
5 Coolblue.nl
6 Amazon > de verschillende landen sites

  • 6.1 Amazon Nederland 
  • 6.2 Amazon Verenigd Koninkrijk
  • 6.3 Amazon Duitsland
  • 6.1 Amazon Frankrijk 

7 Intertoys.nl
8 BCC
9 Wehkamp

Kortom, diverse mogelijkheden en opties om in de gaten te houden. 

Waar de PS5 nu kopen?

Er is op dit moment vanuit ons blog geen advies waar de PS5 te koop staat en dat je moet kiezen voor die bepaalde winkel. Er is momenteel zo weinig voorraad dat online vergelijken niet mogelijk is. Als je ziet dat de PS5 beschikbaar is in een van de bovenstaande winkels raden we aan deze zo snel mogelijk te bestellen. Dan heb je zekerheid. 

Als alle winkels waar de PS5 te koop is allemaal voorraad hebben kan je prijzen gaan vergelijken. 

PS5 waar nog meer te koop – Marktplaats

Andere plek waar je de playstation 5 te koop kunt vinden is Marktplaats. Er zijn particulieren die hun PS5 aanbieden. Vaak ben je dan wel rond de 700 euro kwijt. Als je dit waard vind, prima. Als je geduld hebt kan je nog wachten op de reguliere voorraad. 

PS5 waar nog meer te koop – België

Ander land waar de PS5 nog meer te koop is, is België. Je kan hier ook de bekende Belgische webshops bezoeken om te kijken of er voorraad voorhanden is. Check wel direct of verzending van België naar Nederland mogelijk is. 

Hoe erachter komen waar de PS5 te koop is?

Voor meer informatie over waar de PS5 te koop is, raden we aan om de aanbevolen Nederlandse websites dagelijks in de gaten te houden. Volg ook algemeen nieuws over de productie van de Playstation 5. Zo zie je snel genoeg wanneer er voorraad aankomt naar Europa, Azië of Amerika. Als je weet dat de voorraad eraan komt, is het zaak dagelijks de grote websites in de gaten te houden

Deze partijen hebben vaak als eerste voorraad

Voor meer vragen over waar de PS5 allemaal te koop is of algemene Playstation 5 gerelateerde vragen kan je altijd mailen naar info@playstation5blog.nl.