Playstation 5 games

Playstation 5 games in een handige lijst verzameld. In dit blog elke belangrijke titel die tot nu toe is aangekondigd

De PS5 is nog maar enkele maanden verwijderd en de line-up voor Sony’s langverwachte next-gen console krijgt snel vorm. We weten al dat de Playstation 5 de thuisbasis zal zijn van een verscheidenheid aan geweldige exclusives games, waaronder Spider-Man van dit jaar en andere titels als Horizon: Forbidden West en Gran Turismo 7.

De PS5 krijgt ook veel veelbelovende games van derden, waaronder Resident Evil Village, Assassin’s Creed Valhalla en Call of Duty: Black Ops Cold War. En we weten al dat enkele van de grootste games van deze generatie nieuwe Playstation 5 versies krijgen, waaronder Grand Theft Auto V, Destiny 2 en Fortnite.

Playstation 4 games op 5 spelen mogelijk? 

Na het  Kopen van de Playstation 5 zou je ook de meeste van de beste PS4 games moeten ondersteunen, hoewel we nog geen volledige lijst met ondersteunde titels hebben.

Playstation 5 systeem 

We weten al dat deze machine een beest is. Het Playstation 5 systeem zal beschikken over een aangepaste 825 GB SSD die games ongelooflijk snel kan laden, evenals een 10,3 teraflop AMD RDNA 2 GPU voor het weergeven van levendige, levensechte graphics. De meeste Playstation 5 games draaien op een resolutie van 4K met snelheden van 60 frames per seconde, maar het systeem kan theoretisch resoluties tot 8K en framesnelheden tot 120 fps aan.

Hierbij een link naar alle Playstation 5 Games die momenteel te koop zijn 

playstation 5 games

Playstation 5 games lijst 

Hier zijn de grootste PS5-games die je moet kennen, van exclusieve games tot langverwachte releases van derden.

Playstation 5 game: Horizon II: Forbidden West

Horizon: Zero Dawn krijgt een vervolg en het ziet er absoluut schitterend uit. Horizon II lijkt een aantal ongelooflijk levendige dieren in het wild en dreigende mechanische vijanden te bevatten, en seriester Aloy ziet er slechter uit dan ooit.

Playstation 5 game: Spider-Man: Miles Morales

De hitgame Marvel’s Spider-Man uit 2018 krijgt een vervolg, dit keer gericht op de jongere wall-crawler Miles Morales.

Playstation 5 game:  Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty staat op het punt om zijn PS5-debuut te maken met Black Ops Cold War, dat spelers in een spannende alternatieve geschiedenis-campagne lijkt te duwen, compleet met een hele reeks opties voor meerdere spelers. Black Ops Cold War zal beschikbaar zijn als onderdeel van een cross-gen-bundel waarmee je PS4- en PS5-kopieën krijgt, en ondersteunt volledige cross-play op PlayStation, Xbox en pc.

Playstation 5 game: Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V krijgt een verbeterde PS5-poort en de GTA Online-component van de game is gratis bij de lancering.

Playstation 5 game: Resident Evil Village

Op het eerste gezicht nauwelijks herkenbaar als een Resident Evil-game, schakelt Resident Evil Village over naar een spookachtige dorpsomgeving, met seriester Chris Redfield nu blijkbaar als een van de slechteriken.

Playstation 5 game:  Marvel’s Avengers

Het is bevestigd dat de epische actie-RPG van Marvel-superhelden van Square Enix naar PS5 komt, zodat je als Ms. Marvel, Iron Man en meer kunt blijven spelen in glorieuze 4K met snelle laadtijden. Het wordt een gratis upgrade voor PS4-spelers, en PS5- en PS4-spelers kunnen samen vechten.

PS5 games

Playstation 5 game: Doom Eternal

Bethesda heeft onlangs bevestigd dat zijn hit shooter Doom Eternal naar PS5 zal komen en een gratis upgrade zal zijn voor bestaande PS4-bezitters. Verwacht te scheuren en te scheuren bij nog hogere resoluties en framerates. 

Playstation 5 game:  Ratchet and Clank: Rift Apart

Insomniac’s Ratchet and Clank-serie keert terug voor PS5 en ziet er net zo verbluffend en kleurrijk uit als altijd.

Playstation 5 game: Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 ziet er net zo prachtig uit als een PS5-racer zou moeten zijn, met een aantal ongelooflijke realistische graphics die volledig lijken te profiteren van de ray tracing-mogelijkheden van de console.

Playstation 5 game: Project Athia

Square Enix heeft een grote exclusieve PS5-keuken en het lijkt erop dat het een aantal echt griezelige vijanden bevat in een prachtige en uitgestrekte gotische wereld.

Playstation 5 game: NBA 2K21

Nieuwe NBA 2K-games verschijnen maandelijks, maar NBA 2K21 lijkt een belangrijke stap voorwaarts te zijn op grafische niveau op basis van de trailer.

Playstation 5 game: Demon’s Souls

De voorloper van de razend populaire Dark Souls-serie, deze keiharde actie-RPG krijgt een volledige remake dankzij de tovenaars van Bluepoint Games.

Playstation 5 game: Deathloop

Deathloop is een first-person actiespel van de mensen achter Dishonored, compleet met dual-wielding, speciale krachten en de mogelijkheid om de tijd terug te spoelen. De kunststijl ziet er retro uit, en de krachten zien er absoluut ongelooflijk uit.

Playstation 5 game: Hitman 3

Agent 47 is terug in Hitman III, dat belooft het meest “intieme” avontuur van de stealth-moordenaar ooit te worden.

Hierbij een link naar alle Playstation 5 Games die momenteel te koop zijn 

Games playstation 5

Playstation 5 game: Astro’s Playroom

Astro’s Playroom is een schattige 3D-platformgame die de ster van VR-hit Astro Bot: Rescue Mission naar de volgende generatie lijkt te brengen.

Playstation 5 game: Bugsnax

Een van de verrassende hits van Sony’s show, Bugsnax ziet eruit als een dierenspel van de mensen achter Octodad.

Playstation 5 game: Pragmata

Een trippy actie-avonturenspel met een aantal serieuze Death Stranding-vibes, Capcom’s Pragmata zal fans ergens volgend jaar naar de ruimte brengen.

Playstation 5 game: Little Devil Inside

Deze actiegame ziet er zeker eigenzinnig uit, met schattige blokkerige personages die je kunt zien vechten tegen monsters en.

Playstation 5 game: Solar Ash

Een trippy muzikaal actiespel met tinten van Sayonara: Wild Hearts en Hyper Light Drifter? 

Playstation 5 game: Jett: The Far Shore

Jett: The Far Shore is een surrealistisch nieuw sci-fi-avonturenspel gebaseerd op verkenning van de ruimte. 

Playstation 5 game: Ghostwire Tokyo

De bovennatuurlijke actie van Ghostwire Tokyo heeft tinten Prey en Dishonored, maar in een ontzagwekkend spookachtige en cyberpunk Japanse setting. 

Playstation 5 game: Goodbye Volcano High

Goodbye Volcano High is een verhalend spel dat eruitziet als een levende tekenfilm met een prachtige handgetekende kunststijl en veel antropomorfe mensachtige personages.

Playstation 5 game: Kena: Bridge of Spirits

Kena: Bridge of Spirits ziet eruit als een prachtige actietitel met schattige personages, en zou heel goed het equivalent van de PS5 kunnen zijn van Breath of the Wild.

Playstation 5 game: Oddworld Soulstorm

De Oddworld-franchise is terug met zijn mooiste en meest uitgebreide inzending ooit. Oddworld Soulstorm.

ps5 game

Meer bevestigde Playstation 5 games

Hier zijn nog meer grote Playstation 5 games die je in 2020 en daarna van externe ontwikkelaars kunt verwachten.

PS5-game – Assassin’s Creed Valhalla 

De volgende Assassin’s Creed game voor de Playstation 5 brengt de populaire actieserie in de open wereld naar het Vikingtijdperk, waardoor je het 9e-eeuwse Noorwegen en Engeland kunt verkennen als aanpasbare hoofdrolspeler Eivor. Valhalla lijkt zijn eigen kijk te geven op de grootschalige legergevechten van Assassin’s Creed Odyssey, terwijl ze voortbouwt op de bevredigende melee-gevechten van de geliefde Assassin’s Creed Origins. Je kunt wapens dubbel gebruiken (zoals elke Viking zou moeten doen), en het lijkt erop dat de oorlogsvoering op zee van de franchise zal terugkeren. In een werkelijk prachtige Scandinavische setting. 

Playstation 5 game – Madden NFL 21

Madden games verschijnen als een klok, dus het is geen verrassing dat Madden NFL 21 naar de Playstation 5 komt. We weten nog niet veel over de volgende game van Madden, maar de kleine glimp van de gameplay die is gegeven zag er veelbelovend uit. In de advertenties van de game worden uitdrukkingen gebruikt als “feel next level”, wat suggereert dat het kan profiteren van functies zoals de haptische feedback van de DualSense-controller en de 3D-audio van de PS5 voor een meeslepende ervaring.

Playstation 5 game – Scarlet Nexus

Als je op zoek bent naar een game van de volgende generatie om je futuristische Japanse anime-actie te krassen, dan is Scarlet Nexus het misschien wel. In deze aankomende Bandai Namco-titel neem je het op tegen een horde enge mutanten die bekend staan ​​als de Anderen, en je zult een hele reeks stijlvolle moves moeten ontketenen om ze uit te schakelen. Je speelt als een soldaat met psionische vaardigheden, waarmee je objecten als een Jedi kunt gooien en allerlei coole telekinectische krachten kunt ontketenen. De geanimeerde stijl van Scarlet Nexus is opvallend, en het ziet eruit als een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een game als Bayonetta of Devil May Cry op de Playstation 5. 

Playstation 5 game – Godfall

Godfall, een van de eerste bevestigde Playstation 5 games, wordt aangekondigd als een “slasher”. Denk dus aan Destiny, maar dan met echt epische third-person zwaardgevechten, betoverende high-fantasy visuals en coöp-actie voor maximaal drie spelers. Alleen al op basis van de lanceringstrailer zou het een van de beste Playstation 5 games uit de poort kunnen zijn in termen van pure visuele getrouwheid.

Playstation 5 game  – Destiny 2

Destiny 2 komt naar PS5 en is een van de weinige Playstation 5 games met een bevestigde gratis upgrade voor PS4-bezitters. Beter nog, het ondersteunt cross-play tussen generaties.

Playstation 5 game  – Fortnite

Geen verrassingen hier, maar de grootste game ter wereld komt naar Playstation 5. Epic heeft beloofd dat al je Fortnite-aankopen worden overgedragen naar de next-gen-versies en dat je nog steeds met vrienden op andere platforms kunt spelen.

Hierbij een link naar alle Playstation 5 Games die momenteel te koop zijn