Playstation 5 Coolblue

Wil je de Playstation 5 bij Coolblue direct kopen of bestellen als deze weer geleverd kan worden? Bekijk hier de actuele voorraad

In dit blog vertellen we je waarom we aanraden om de PS5 bij Coolblue te kopen, kom je achter de voordelen van deze webwinkel en lees je meer over het huidige aanbod hardware en software. 

Waarom PS5 bij Coolblue bestellen?

Coolblue is niet voor niets een van de bekendste webshops in Nederland. Dit komt met name door de service die ze nastreven. Daarom kiezen veel mensen ervoor om de PS5 te bestellen op Coolblue. 

Voor 23:59 besteld, morgen gratis bezorgd. Als je de PS5 voor 1 voor 12 op Coolblue besteld, is deze morgen gratis bij jouw thuis afgeleverd.

Gratis retourneren. Bij veel webshops moet je geld betalen om een product bij ontevredenheid te retourneren. Bij Coolblue kan je altijd gratis retourneren. Dit gaat altijd erg makkelijk. Zo hoef je alleen het product in een doosje te doen en een barcode te laten zien bij een pakketpunt. Dan printen ze daar gratis het verzendlabel uit. 

11 echte winkels. Waar vroeger de tendens was dat vaste winkels een webshop erbij krijgen, heeft Coolblue dit omgekeerd gedaan. Ze hebben tegenwoordig 11 echte winkels. Hier kan je terecht voor persoonlijk advies, het ophalen van bestellingen en reparatie, retouren en hulp na aankoop. 

Gebruiksvriendelijke app. Een handige app die ze blijven verbeteren voor de perfecte gebruikerservaring. Zo kan je makkelijk bestellen, snel je factuur downloaden of een retour aanmelden. 

Beste webwinkel 2019/2020. Coolblue heeft een prijs gewonnen voor de allerbeste webwinkel van 2019/2020. Een mooie prijs waar ze erg trots op zijn.  

Kortom, genoeg redenen om jouw Playstation 5 te bestellen op Coolblue. 

playstation 5 coolblue

PS5 aanbod Coolblue

Op Coolblue kan je alle hardware en software kopen gerelateerd aan de Playstation 5. 

  • De Playstation 5 Console met toebehoren. 
  • Controllers zoals de Sony PlayStation 5 DualSense draadloze controller
  • Alle nieuwe, oude en populaire games. Van Ratchet en Clank en Assassin’s Creed tot aan Fifa. 
  • Gaming headsets zoals de Logitech G432 7.1 Surround Sound Wired Gaming Headset.
  • Opladers voor controllers zoals de Sony DualSense oplaadstation PS5.
  • Zo hebben ze nog meer software en hardware die aan de PS5 kan worden aangesloten.

Playstation 5 op Coolblue kopen

Als je de Playstation 5 op Coolblue wil bestellen, ga dan naar deze pagina. Als er geen voorraad is kan je op de knop ‘Houd mij op de hoogte’ klikken. Dan krijg je vanzelf een bericht als er weer PS5’s beschikbaar zijn. 

Vragen over de Playstation 5 of Coolblue?

Als je vragen hebt over de playstation 5 of Coolblue, kan je mailen naar info@playstation5blog.nl. Mocht er geen voorraad zijn bij deze webwinkel, kan je natuurlijk ook eens kijken bij de volgende webwinkels:

Vaak is Coolblue een van de winkels die het eerste weer voorraad Playstation 5 en toebehoren.