Playstation 5 Mediamarkt

De Playstation 5 van Sony is onder andere verkrijgbaar bij de MediaMarkt. Wat de unieke voordelen zijn van het bestellen bij deze populaire winkel en webshop lees je in dit blog. 

Mocht je direct naar de Playstation 5 pagina op MediaMarkt willen gaan om de huidige prijs voor te bekijken, volg dan de link. 

Voordelen Playstation 5 MediaMarkt

Je kan gratis lid worden van de MediaMarkt club, waardoor je niet alleen de Playstation 5 maar ook andere producten met diverse voordelen kunt bestellen. De aankopen die jij doet worden bijvoorbeeld altijd gratis bij jou thuis gebracht als je lid bent van de club. Kassabonnetjes worden digitaal opgeslagen zodat je deze makkelijk op 1 plek online kunt vinden. Bovendien krijg je het hele jaar door exclusieve korting. Denk hierbij aan vouchers voor korting en een cadeautje op je verjaardag. Wat ook tof is dat je bij elke aankoop kans maakt op een kassa voucher, ook als je de Playstation 5 op MediaMarkt besteld. Tot slot wordt je nog voor diverse club events uitgenodigd. 

Kortom, genoeg redenen om jouw PS5 te bestellen via MediaMarkt. Je kan eenvoudig een gratis account aanmaken en bent snel lid van de club. 

playstation 5 mediamarkt

Playstation 5 via MediaMarkt gratis bezorgd 

Wat je ook besteld op MediaMarkt, een TV een Dvd speler of een Playstation 5, deze wordt altijd bij jou thuis gebracht voor niks. 

Playstation 5 MediaMarkt kassabon

De bon na het aankopen van jouw playstation 5 op MediaMarkt wordt automatisch bewaard in je online account. Deze kan je dus eenvoudig terug vinden op het moment dat je deze nodig hebt. Geen situaties meer zoals vroeger waar je het hele huis over kop moest halen om een bon te vinden. 

Playstation 5 MediaMarkt korting

Veelal krijg je als MediaMarkt clublid een exclusieve korting op de Sony Playstation 5. Hierbij een link naar de huidige korting voor de PS5 op MediaMarkt

Kassa kans winnen 

Elke aankoop die je doet op MediaMarkt, bijvoorbeeld de Playstation 5, geeft je een kans op een kassa voucher die een waarde heeft van 50 euro. Elke week valt deze in zowel alle winkels als de webshop. 

10 euro korting op de MediaMarkt Playstation 5 

Als jij je aanmeldt voor de MediaMarkt nieuwsbrief krijg je standaard een kortingsvoucher ter waarde van 10 euro die je ook voor de Playstation 5 kunt gebruiken. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van huidige deals, aanbiedingen op maat en nieuwe games. 

Sony Playstation 5 op Mediamarkt kopen

Wil je de Playstation 5 op Mediamarkt kopen en ben je benieuwd naar de huidige prijs? Volg deze deze link voor het huidige PS5 aanbod, games en toebehoren. 

We raden aan om de prijzen op verschillende platformen te vergelijken. Kijk naast Mediamarkt ook eens wat de prijs is voor de Sony Playstation 5 op Bol, Coolblue of Amazon.

PS5 vragen?

Voor vragen over het bestellen van de PS5, vragen over games, specs of andere zaken kan je altijd mailen naar info@playstation5blog.nl. Ook zijn we benieuwd naar jouw ervaringen met het bestellen en gamen op de Playstation 5 in het algemeen en het bestelproces op MediaMarkt.