Playstation 5 kosten

Playstation 5 kosten en bundels: wanneer kunnen we verwachten dat PlayStation 5-deals aankomen? Hoeveel gaat de PS5 kosten?  Lees het in dit blog. 

De invloed van specificaties op de kosten van de PS5

Op zoek naar de laagste kosten voor de Playstation 5 of enkele deals? Slecht nieuws, vrienden – net als alle anderen. In feite is het een chaotische free-for-all die er is als het gaat om de next-gen console. Elke voorraad die verschijnt, wordt binnen enkele ogenblikken weer opgepikt en de meeste sites bezwijken onder het gewicht van het verkeer, zelfs als er meer beschikbaar komen. Het is niet helemaal de lancering waar we op hoopten. 

Voor we ingaan op de kosten van de playstation 5, eerst wat tips over het aankopen. We raden u aan de onderstaande links te bookmarken en zo nu en dan uw geluk te beproeven. Je weet maar nooit, je komt er misschien doorheen koste wat kost! En als je hebt gehoord dat de voorraad terugkomt maar een ‘niet beschikbaar’-foutmelding krijgt, vergeet dan niet om de pagina zo nu en dan te verversen. Het kan zijn dat de website in kwestie het moeilijk heeft, dus doorzettingsvermogen kan resultaat opleveren. Houd anders het sociale mediakanaal van een winkel in de gaten voor een waarschuwing wanneer de console weer in de uitverkoop is. In het vervolg van dit blog gaan we dieper in op de kosten voor de playstation 5 en de winkels waar deze verkrijgbaar is. 

playstation 5 kosten

Playstation 5 – Kosten voor bundels 

PS5-bundels met games of accessoires zijn bij de meeste retailers uitzonderlijk zeldzaam. En een waarschuwing: als je er een ziet, zorg er dan voor dat je niet echt meer betaalt dan de afzonderlijke items waard zijn, want we hebben zeker enkele gunstig geprijsde PS5-bundels van externe verkopers gezien. De kosten van het playstation 5 pakket moet altijd lager uitvallen dan de kosten van de losse spullen bij elkaar. 

Interessant is dat de standaard PS5-kosten de console op een gelijk speelveld plaatst met de Xbox Series X. De kosten zijn in feite identiek. Natuurlijk kan de PS5 Digital Edition niet tippen aan de lage kosten van de Xbox Series S, maar het feit dat hij 4K-resoluties voor gaming kan halen, kan het verschil maken.

Het volstaat te zeggen dat retailers het de komende maanden erg druk zullen hebben. En na alles wat we de laatste tijd hebben gezien, is er meer dan genoeg reden om te overwegen om de PS5 op te halen. Om te beginnen beginnen alle aankomende PS5-games (inclusief Spider-Man: Miles Morales en Horizon Forbidden West) iets speciaals te worden. Ten tweede lijken de verblindend snelle laadtijden van het systeem de gebruikerservaring met grote sprongen te verbeteren. We vermoeden dat we nooit meer terug willen. De PS5 is qua kosten gelijk aan de Xbox maar scoort op enkele punten een stuk beter. 

Ps5 kosten – Europa 

De kosten van PS5 zijn de afgelopen maanden een hot topic geworden. Inderdaad, het voelt alsof we eeuwig hebben gewacht op een solide prijs. Gelukkig is die tijd voorbij – het spel dat Microsoft en Sony speelden, is eindelijk ten einde. Je kunt de PS5-prijs voor jouw regio hieronder zien.

Hoeveel gaat de PS5 (standaard) kosten > 499,99 

Hoeveel gaat de PS5 digitale editie kosten > 399,99

Hoe je het ook bekijkt, de kosten zijn erg vergelijkbaar met de prijs van de Xbox Series X. En hoewel de PS5 Digital Edition nog steeds een stuk duurder is dan de Xbox Series S-kosten, is het niet slecht, gezien het feit dat de PS5 technisch een stuk sterker is. 

De echte game-wisselaar is echter de toevoeging van de PS5 SSD. Dit zal de laadtijden aanzienlijk verkorten. 

Sommigen hebben natuurlijk geklaagd dat de 825 GB SSD van de PS5 niet zo groot is als het 1 TB NVMe-equivalent in de Xbox Series X. Maar laten we eens van de positieve kant kijken. De PS5-kosten zouden veel, veel hoger zijn als Sony had gekozen voor een grotere SSD.

Waar een PS5 Reserveren?

Nu  de Playstation 5 net uit is en het zeker de kosten waard is, zijn je kansen om een ​​PS5 te reserveren nihil. Waarschijnlijk geen. Toch kan je je aanmelden bij de volgende websites en kom je vanzelf een keer aan de beurt.

PS5 Bundels – kosten voordelig 

Ondanks de onthulling van de kosten en nieuwe PS5-lancerings games, hebben we er nog geen officiële PS5-bundels bij gezien. In plaats daarvan hopen we dat retailers snel creatief worden. We hebben onze vingers gekruist dat games als Assassin’s Creed Valhalla en FIFA 21 in aanmerking komen. Of misschien iets met het laadstation van de PS5-controller en de PS5 Pulse 3D-gamingheadset.

Voor meer informatie over de kosten kan je altijd mailen naar info@playstation5blog.nl